110,57

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
3060244

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Prijs Totaal:
Bestellen

Omschrijving

Hr++ isolatieglas waarbij 2 zijden gehard glas zijn. Gehard glas is 5 keer sterker dan standaard glas en bestand tegen grote temperatuursverschillen. Gehard glas behoort dan ook tot de categorie veiligheidsglas.Gehard glas wordt door een speciaal proces geproduceerd, waarbij het ongeharde glas opnieuw wordt verhit en versneld wordt afgekoeld. Tijdens het afkoelen onstaan er spanningen in het glas die ervoor zorgen dat het glas een grotere mechanische sterkte krijgt. 

Door de spanningen in het glas valt het glas bij breuk niet uiteen in onveilige scherven, maar onstaan er kleine (onscherpe) korrels, wat de kans op lichamelijk letsel verkleint. Gehard glas wordt toegepast bij onder andere: windschermen, douchewanden, achterwanden voor keukens, volglazen deuren en alle overige toepassingen waar persoonlijk letsel kan ontstaan door glasbreuk.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Windoo glas & kozijnen

Windoo glas & kozijnen is dé (online) glas, kozijnen en horren leverancier van Nederland. Wij leveren kwaliteit, bij u thuis, tegen een scherpe prijs. Windoo is gevestigd in Dronten (Flevoland), maar het afzetgebied betreft heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Contact

06 41 85 86 62
hele dag geopend
info@windoo.nl